Start Hier: Succes

“The way to get started is to quit talking and begin doing.” 
– Walt Disney

Yes, we gaan samen op avontuur!

Om het proces zo mooi én succesvol mogelijk te maken, heb ik vijf adviezen:

  1. Groei: Ik heb een groot aantal gedachtes, methodes en opdrachten in “huiswerkvideo’s” zoals deze gemaakt. Deze opdrachten gaan je helpen om de juiste keuzes te maken. Doe deze opdrachten, ook al is het maar een beetje, want alle inzet komt in tienvoud bij je terug.
  2. Valkuil: Het allergrootste probleem bij al mijn klanten is uitstellen en wachten (… waarop?). Je bent nú geïnspireerd om actie te nemen. Doe het daarom ook zo snel mogelijk. Jouw moment is nu.
  3. Communicatie: Probeer zo veel mogelijk per e-mail te sturen. Per uitzondering (in noodgevallen, bijvoorbeeld) kun je WhatsApp gebruiken – maar nooit voor foto’s en video’s, want dan gaat de kwaliteit verloren.
  4. Authenticiteit: Zoek de antwoorden in de eerste plaats in je klant en in de tweede plaats in jezelf. Mensen ‘voelen’ authenticiteit en het tegenovergestelde daarvan. Probeer niet te veel naar concurrenten te kijken. Probeer niet te veel te kopiëren. Ga vooral op zoek naar wat voor jou telt.
  5. Avontuur: Enjoy the ride! Het wordt soms pijnlijk, eerlijk en moeilijk – maar uiteindelijk zijn dat allemaal elementen van succes. Geniet van ieder aspect, en het resultaat wordt precies dat wat je wilt.

Boekenlijst

Ik vind het heerlijk inspirerend om te lezen. Als het even kan, begin ik mijn dag met een paar bladzijdes om in de juiste mindset te komen. Deze boeken brengen mij naar meer gevoel van groei, avontuur en authenticiteit.

  1. Groei: Four Hour Workweek
  2. Authenticiteit: Man’s Search For Meaning
  3. Avontuur: Scar Tissue

Veel plezier!